PSYCHOLOGENPRAKTIJK TIMMERMANS-WILLART

Aanmelden

AANMELDSTOP PER 1 MAART 2019

U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier op deze website in te vullen
Zodra ook de verwijzing van uw huisarts binnen is, neem ik telefonisch of via e-mail contact met u op en zoek dan samen met u naar de meest geschikte plaats en tijd voor de gesprekken. Bij het eerste persoonlijke contact zal u gevraagd worden het aanmeldingsformulier alsnog te ondertekenen en zal uw BSN-nummer gecontroleerd worden middels een geldig legitimatiebewijs.

Naar het aanmeldingsformulier.

Openingstijden van de praktijk:
De praktijk is geopend op maandag (Geldrop), dinsdag (Nuenen) en woensdag (Geldrop).

Het is de intentie om u zo snel mogelijk (liefst binnen twee weken) na aanmelding een afspraak aan te bieden. Soms is dat lastig omdat bepaalde tijden erg gewild zijn.

Wachttijden
De tijd die ligt tussen het afronden van de aanmeldprocedure en het eerste gesprek kan variëren. Dit kan te maken hebben met uw wensen ten aanzien van een bepaalde dag of locatie of verhinderingen van uw kant door werk, vakantie e.d.. Onderstaand wordt de wachttijd vermeld, zoals die actueel is voor mijn praktijk. Die tijd kan dus mogelijk iets verkort worden doordat er onverwacht plaatsen vrij komen, of iets verlengd worden doordat u niet kunt op die bepaalde dag.

Wachttijd (per 1 maart 2019): AANMELDSTOP

Een lijst met de actuele wachtleden van de leden van PsyZorg ZO-Brabant vindt u hier.